FLEXİSPY

flexispy extream

Flexispy tüm dünya genelinde kullanımı en yaygın olan telefon dinleme programıdır diyebiliriz, Türkiye'de de popüleritesi her geçen gün artan dünyanın en çok özellik barındıran casus yazılımıdır. Bir telefon izleme yazılımında olması gerekir diye düşündüğünüz tüm özellikler Flexispy Extream sürümünde mevcuttur.  Bu yazılımı kıymetli kılan en önemli fonksiyonlarının başında şu özellikler gelmektedir.

Flexispy En Gelişmiş Özellikleri

Call Intercept ( canlı dinleme özelliği): Evet bu özellik nedir ve nasıl çalışır? Kısaca şöle: hedef telefonla yapılan görüşmeler canlı olarak dinlenebilmektedir. Flexispy yüklü olan telefon görüşme sırasında size gizli şekilde bir sms meajı göndericektir ve bu sms mesajı size ulaştığında o hedef telefonu aradığınızda o sırada hedef telefonla yapılan görüşmeye 3. bir kişi olarak otomatikman katılmış olursunuz ve görüşmeyi canlı olarak dinleyebilirsiniz.

Spy Call (canlı ortam dinleme özelliği): Flexispy telefon dinleme programı diğer yazılımlardan üstün kılan en önemli özelliklerden bir taneside Spy Call özelliği yani canlı ortam dinleme özelliğidir. Bu özellik, kullanıcının hedef telefonu istediğinde arayarak telefonun bulunduğu ortamı canlı olarak kendi telefonundan dinlemesini sağlar.

Call Recording (konuşmaları kaydetme özelliği): Flexispyın diğer bir özelliğide telefonla yapılan görüşmelerin ses kayıtlarını tutması ve istediğinizde flexispy online kullanıcı panelinizden dinlemenize olanak vermesidir. Yani canlı dinlemenin yanısıra kaydedip dinleme özelliğinide kullanıcısına sunmaktadır.

Ortam Kaydetme Özelliği: Aynı şekilde ortam seslerinide kaydetme özelliğine sahip bir yazılımdır, spycall özelliği ile canlı olarak ortam dinlemesi yapılabildiği gibi bu özellik sayesinde ortam sesleri kaydedilip yine kullanıcı online panelinden istenildiği zaman dinlenebilmektedir.

Şifre Kırma Özelliği: Flexispy programının en göze çarpan ve etkili olan özelliklerinden biriside şifre toplama özelliğidir. Bu özellikde yukarıdaki özelliklerin çoğu gibi diğer çoğu yazılımda bulunmayan bir özelliktir. Hem hedef telefonun ekran kilidinin şifresini hemde telefonda kullanılan yazılımların kullanıcı adı ve şifrelerini toplama özelliğidir bu. Bu özellik ile telefonda kullanılan herhangi bir kullanıcı adı ve şifre flexispy tarafından kaydedilir ve kullanıcının online paneline gönderilir ve oradan görüntülenebilir.

Keylogger Özelliği: Telefona tuşlanan her yazı karakterini kaydedebilen bir özelliktir, aynı bilgisayarlardaki keylogger yazılımlar gibidir ve teefona tuşlanan her yazıyı ve rakamı kaydeder. Program kullanıcısı bu kaydedilen bilgileri Flexispy kontrol panelinden görüntüleyebilir

Mesajlaşma Servislerini İzleme Özelliği: Flexispy yazılımı ile en popüler online mesajlaşma servisleri ile telefondan yapılan tüm görüşmeler kaydedilir ve izlenebilir. Tam 13 farklı platforma ait yazısmaların kaydı tutulabilir. Bu platformlar arasında en popüler olanları tabiki Whatsapp, Facebook, Line, Viber, Skype, weChat, yahoo messenger, snapchat, hangouts platformlarıdır ve hepsi kaydedilir.

Gizli Kamera Açma Özelliği: Hedef telefonun kamerasının uzaktan kullanımına olanak veren bir özelliktir.

Sınırsız Cihaz Değiştirme Hakkı: Flexispy'ın sunduğu en önemli özelliklerden birtaneside yazılımı kullandığınız cep telefonunu istediğiniz kadar değiştirme hakkıdır, bu özellik sayesinde programı bir kere satın aldığınızda satın aldığınız lisans süresi boyunca yazılımı bir cihazda kullanıp sonra isterseniz bu cihazı bırakıp diğer bir cihazda kullanabiliyor olmanızdır. Bu özellik önce alıp kendi cihazlarında deneyip sonra hedef cihaza kurmak isteyen kişiler için oldukça önemli bir unsurdur.(tüm flesispy versiyonları için geçerlidir)

Yukarıda kısaca değindiğimiz bu özellikler Flexispy Extream versiyonuna ait özelliklerdir ve bu özelliklere ek olarak Flexispy Premium'un tüm özellikleride yine extream sürümde mevcuttur. Özellikler ve ayrıca program hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz programın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Flexispy Extream Full + Özellikli 

3 Aylık  389 TL

12 Aylık  749 TL











Kontrol Paneli Ekran Görüntüleri

          Ana Ekran                             Konuşmaları Kaydetme


      Telefon Rehberi                            Whatsapp,Facebook,Line


Videolar                                       Fotoğraflar


Uygulamalar                                Gizli Kamera


Arama Raporları                         Konum Gösterme


Takvim Verileri                              Yüklü Uygulamalar


Özel Bildirimler                                   Uzaktan Kontrol



                E-mail Verileri                                     SMS Verileri            


Gezilen Websiteleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder