FLEXİSPY WHATSAPP TAKİP ÖZELLİĞİ


Flexispy hedef telefonda yer alan tüm WhatsApp sohbetlerini görüntülemenizi sağlar. Flexispy WhatsApp gözleme yazılımı ile aşağıdakileri yapabilirisiniz.
Tüm WhatsApp sohbetlerini görüntüleyin.
Sohbet ettikleri kişilerin isimlerini ve sayısını öğrenin.
Her bir sohbetin ne zaman olduğunu öğrenmek için zaman ve tarih baskısı alın.
WhatsApp yoluyla gönderilen ve hedef telefonda kaydedilen tüm fotoğraf, video ya da ses dosyalarına erişin.
Tüm WhatsApp sohbetleri internet bağlantısının olduğu her yerden erişebileceğiniz çevrimiçi Flexispy kontrol paneline yüklenir.

Bu Özelliğe Neden İhtiyacınız Olsun

Sevdikleriniz metin mesajlarını saklamak için WhatApp mı kullanıyor? Çalışanlarınızın WhatsApp kullanarak zaman harcadıklarından mı korkuyorsunuz? Tam olarak ne hakkında konuştuklarını mı bilmek isterdiniz? Paylaştıkları medyaya göz atmak mı istiyorsunuz? StealthGenie bir telefonda yer alan tüm WhatApp sohbetlerini gözlemeniiz sağlayarak sohbetlerinin tüm geçmişini öğrenmenize yardım eder. Tüm WhatsApp gözleme bilgisi basitçe çevrimiçi StealthGenie kontrol paneline giriş yaparak edinilebilir.


NASIL KULLANILIR?

Flexispy yazılımını hedef telefona yüklediğinizde Whatsapp, facebook, line ve diğer toplam 13 sosyal mesajlaşma servisi verileri otomatik olarak kaydedilir ve sizin online kullanıcı panelinize gönderilir, sizde bilgisayarınızdan flexispy hesabınıza giriş yaparak bu verileri görebilirsiniz. Bunun için yükleme sonrasında herhangi bir ayar yapmaya gerek yoktur. Yazılım bunuda otomatik olarak yapıcaktır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder